MAGfesztivál
Idén nyáron – a Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány és a KolibriEnergia – egy teljesen új rendezvényt szervezünk, melynek fő pillérei az egészség-életmód
, a tudatosság-önismeret
és a fenntarthatóság-ökotudatosság
! A test-lélek-szellem Harmóniája, minden szinten az Egységbe kerülés, a MAGhoz kapcsolódás és önMAGunk kibontakoztatása a cél.
Három előadói színpadon készülünk a három fő pillérről – Egészség, Tudatosság, Ökotudatosság – szóló változatos témákkal, meditációkkal, kerekasztal beszélgetésekkel
, esténként pedig koncertekkel várunk nagy szeretettel!
Ezek mellett épül Kreatív Tér batik mandalakészítéssel, Öko-játszóház fenntartható szemléletben és KolibriEnergia kezelő sátor a gyógyulni, feltöltődni vágyóknak! 








A
Kincsek Völgye ad otthont rendezvényünknek, ami maga is egy gyönyörű, fenntartható szemléletű, tavasszal virágmandalákba boruló helyszín, medencével, jurtával, két kisebb házzal és egy központi nagy épülettel. Mindez 10 km-re a Balatontól. https://kincsekvolgye.hu/ A fesztiválon vegán menü – külön-külön étkezések és napi menü is – elérhető lesz. Emellett egész nap vegán büfét is üzemeltetünk, ahol kapható lesz smoothie, szendvics, saláta és nassolnivaló.
A fenntarthatóság jegyében kérjük, hozz saját poharat, tányért, evőeszközt. A tudatosság és a testi-lelki-szellemi harmónia miatt a fesztivál tudatmódosító szer mentes, így alkoholt sem fogunk árusítani. A szállás lehetséges saját sátorban, ez a bérlethez automatikusan jár.
Aki a jurtában (15 hely összesen) vagy valamelyik 2 fős szobában (3 normál szoba, 2 tetőtéri) szeretne megszállni, 4500,- (jurta) illetve 5500,- (szoba) Ft/fő/éjszaka költségért megteheti, amíg van szabad hely (a szobák és a jurta csak 4 éjszakára foglalható).
A parkolás biztosított.




A programok szerda estétől vasárnap késő délutánig tartanak. A fesztivál bérlet ára a teljes időtartamra, sátorhellyel együtt február 28-ig 27 000 Ft. Március-áprilisban 29 500 Ft, május-júniusban 32 500 Ft, júliusban pedig 36 000 Ft lesz, így érdemes minél előbb foglalni a helyeket. A napi jegyek hétköznapra 12 000 Ft-ba, hétvégére 15 000 Ft-ba kerülnek. A belépés 6 évesnél fiatalabb gyerekeknek ingyenes, 6-12 éves kor között a heti bérlet 12 000 Ft, a napi jegy 3 000 Ft.
Jelentkezni és a szálláshelyet kiválasztani az alábbi linken lehet:
https://forms.gle/gWcd7R5FMTYZD5e6A
A jegyeket utalással tudod megvásárolni, a szükséges információkat a regisztrációs lapon találod. 

Szakácsunk: Fleck Gábor
Kreatív vegán séf
“Lassan harminc évvel ezelőtt, 1994-ben hagytam abba végleg a húsevést, majd 2015-ben mondtam le az egyéb állati eredetű alapanyagokról is. A felelős táplálkozás és életforma onnantól kezdve számomra egyértelműen a veganizmus lett. A főzés, új ételek kifejlesztése, vegánosítása az évek alatt szenvedélyemmé vált. Kezdetben hobbi szakácsként akadémiai és egyetemi karrierem mellett, ma már főállású vegán szakácsként.
Több, mint két évet a RépaRetek szakácsaként töltöttem el. Ott lehetőségem volt rengeteg mindent kipróbálni, kísérletezni, új recepteket fejleszteni – amiért a mai napig hálás vagyok. Nagyjából kétszáz új vegán receptet írtam meg, kísérleteztem ki, fejlesztettem a menübe illesztésig bezárólag, majd készítettem őket rendszeresen az ott töltött több, mint két év alatt. Közben lehetőségem volt arra is, hogy tanfolyamok, workshopok keretében mások számára is megtanítsam a vegán ételkészítés csínját-bínját. A tanítás mindig is fontos része volt életemnek – és ezt szakácsként is gyakorolhattam.
Közben egy idő után elkezdtem a fejlesztési munkát a desszertek felé kiterjeszteni. Többek között több, mint huszonöt prémium kategóriás torta receptjét alkottam meg.
Később a SlowFoodiez vegán étterem szakácsaként dolgoztam – annak megszűntéig. Itt belekóstolhattam az à la carte világába, melyet szintén nagyon élveztem. Ezt követően kezdtem bele abba, amit már évek óta terveztem: egy saját brand és cég kiépítésébe és elindításába. Ez lett a Mishto.
A vegán szakács pályán több dolog hajt. Az etikai megfontolásokon túl – de azzal szoros összefüggésben – célom megmutatni, hogy tisztán növényi alapanyagokból épp oly ízletes ételeket lehet készíteni, mint úgynevezett „hagyományos” konyhai alapanyagokból – ráadásul egészségesen. Akkor érzem ezt a munkát sikeresnek, ha az elkészített ételek mind vegánok, mind nem vegánok számára hasonló élményt okoznak és őket megelégedettséggel tölti el.
Véleményem szerint vegán szakácsnak lenni épp ezért komoly felelősség: az elkészített ételek a vegán konyha, tágabb értelemben maga a veganizmus megítélését befolyásolják mindenki szemében.
Ezek azok a dolgok, melyek ezen a pályán elindítottak és ott is tartanak.
Szakácsként pedig azt az elvet vallom, hogy egy jó étel elkészítéséhez három dolog kell: megfelelő alapanyag, megfelelő technológia és megfelelő hozzáállás. Ez a Mishto esetén is elsődleges alapelv, és mindvégig az is marad.”