Szombaton igazán különleges kalandban volt része azoknak, akik velünk tartottak Vivien makrobiotikus workshopján.

A bevezetőben meghallgathattuk mit is jelent a makrobiotika, milyen különleges alapanyagokat használunk az ebédhez és hol, hogyan tevékenykedik Vivian Krétán. Mindeközben a sármányvirág-citromfű-zsálya tea nagyon harmónikus keverékét kortyolgattuk, ami nem csak finom volt, hanem antioxidáns, antimikrobiális, nyugtató hatású, emésztést segítő, gyulladáscsökkentő és tanulmányok szerint csontritkulás és daganatmegelőzés szempontjából is hasznos.


Ezt követően mindenki számára nagy élmény volt az articsókával és annak feldolgozásával való megismerkedés. Ekkor készítettük el a desszertnek szánt citromos-spirulinás golyókat is.
A munka végeztével mindenki elégedetten csipegette a citromos-sós nyers articsókát, makrobiotikus paradicsomszósszal, fekete olivával és árpa kenyérrel.

A zöldborsós-répás főétel mellé, egy szintén mindenki számára újdonságot jelentő, párolt mezei katáng salátát kóstolhattunk meg, végezetül felfaltuk az addigra lehűtött édességet is.

Igazán üdítő élmény volt megismerkedni Viviennel, aki különleges tudásával és szeretetteljes jelenlétével tette még kerekebbé a programot.

Vivian honlapja: https://www.agnotis.eu/index.php?route=common/home

Következő workshopunk: https://www.facebook.com/events/354422568443951/

Benkő Margita

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás