OroszlánKolibri Egészségközpont

🙏💚 A nyitás alkalmából szeptemberben a KolibriEnergia kezeléseket jelentős kedvezménnyel lehet igénybe venni! Szeptember 30-ig a 60 perces teljes kezelés ára: 5.000 Ft.
Most érdemes kipróbálni! Bármilyen testi, lelki, szellemi nehézség esetén segíti a gyógyulást, megoldást!
Hétköznapokon 9.00 és 20.00 között.
Időpontot: telefonon vagy messenger üzenetben lehet egyeztetni velünk:
Várunk Szeretettel 💚🙏

OroszlánKolibri Egészségközpont

Az OroszlánKolibri Egészségközpont egy holisztikus szemléletű, az egészségmegőrzést és helyreállítást segítő hely és csapat, ahol találkozik az orvoslás és az energiagyógyászat, ahol egyszerre alkalmazzuk a tudományos és karmikus szemléletet! Életmódorvoslás, karmikus és transzgenerációs oldások, energiakezelések KolibriEnergia módszerrel, táplálkozási és életviteli tanácsadás, meditációs és önismereti gyakorlatok, spirituális mentorálás bármilyen fizikai, lelki, életvezetési nehézség esetén. Ezekkel segítjük, támogatjuk azokat, akik szeretnének fejlődni, gyógyulni, egészségesebb, tisztább, az Élet Forrásával, Magjával, és így önmagukkal nagyobb összhangban, azaz MAGos-abb minőségben élni.

Tevékenységeink és áraink:

KolibriEnergia kezelések
Bármilyen fizikai vagy lelki probléma esetén a KolibriEnergia módszerrel adott kézrátételes vagy tudati energetizáló gyakorlatok hatékonyan tudják támogatni a harmonizálást, gyógyulást, kiegyensúlyozást, a változási folyamatot, arra ösztönzőleg, serkentőleg, megerősítőleg hathatnak. Az energetizálások egyidejű hatást gyakorolhatnak a fizikai és a tudati síkon, így nemcsak a fizikai vagy lelki tünetek csökkenését, megszűnését, de a kiváltó okok feloldását is segíthetik. Az energetizálás folyamata egyben önismereti út is lehet, amely során rengeteget tanulhatunk, és mélyebben megérthetjük önmagunkat és környezetünket is.
     Csakrahangolás 30 perc – 4 000 Ft
     Teljes kezelés (lelki, szellemi, fizikai elakadások, blokkok kezelése) 60 perc – 8 000 Ft
     Csakrahangolás 5 alkalmas 30 perces bérlet – 18 500 Ft
     Csakrahangolás 10 alkalmas 30 perces bérlet – 36 000 Ft
     Teljes kezelés 5 alkalmas 60 perces bérlet – 37 000 Ft
     Teljes kezelés 10 alkalmas 60 perces bérlet – 70 000 Ft

Életmódorvoslás
Az életmódorvoslás egy bizonyíték alapú tudományterület, melynek egyre inkább felismerjük és elfogadjuk a fontosságát a gyógyításban és az egészségmegőrzésben is.
6 pillérre épül, melyek a megfelelő táplálkozás, ami dominánsan növényi alapú ételekre épít, további elemei a minőségi és elegendő alvás, testmozgás, a lelki egészség és
stresszkezelés, támogató társas kapcsolatok és a függőségektől való szabadság. Ezek mindegyike képes befolyásolni a fizikai, érzelmi és mentális egészségünket.
     A konzultációk során személyre szabott tervet készítünk a célok, egészségügyi helyzet és korábbi szokások alapján.
     Táplálkozási tanácsadás 50 perc – 12 000 Ft
     Életmódorvosi tanácsadás (étrend, mozgás, lelki egészség, támogató kapcsolatok, alvás, függőségmentesség) 80 perc – 18 000 Ft
     Utánkövetés 50 perc – 12 000 Ft
     Utánkövetés 25 perc – 7 000 Ft
     Személyre szabott étrend 10 napra – 15 000 Ft

Spirituális oldás és tanácsadás (karmikus és/vagy transzgenerációs oldással)
A KolibriEnergia módszerével lehetséges korábbi életeink, illetve jelenlegi életünk korábbi szakaszainak visszaidézése, valamint családi mintázataink, transzgenerációs elakadásaink áttekintése abból a célból, hogy a jelenlegi életünkben problémaként felmerülő helyzeteket meg tudjuk érteni, az elakadások okait fel tudjuk oldani, és így változtatni tudjunk a kialakult helyzeten. Az oldással általában olyan beszűkült nézőpontokat, személyiségjegyeket, ragaszkodásokat, fájdalmas kapcsolódásokat okozó hatásokat igyekszünk megváltoztatni, amelyek mindeddig szenvedést és nehéz élethelyzeteket okoztak. Az oldások hatására alapvető módon alakulhat át nézőpontunk, hozzáállásunk, amelynek következtében életünkben jelentős változások indulhatnak el. Az oldás alkalmazása éber tudatállapotban történik, nem igényel semmilyen módosult állapotot, hipnózist, vagy bármilyen külső befolyásolást. Kizáró tényezők: várandós állapot, tartós depresszió, skizofrénia, egyéb pszichés betegségek, antidepresszáns szedése, 18 év alatti kor. Spirituális tanácsadásra bármilyen életvezetési problémával lehet jönni, akár személyünket, akár az életterünket (pl. lakás, ház) érinti. Tanácsadásra várandósak és 18 év alattiak is jöhetnek.
     120 perc – 20.000 Ft
     90 perc – 15.000 Ft

Energetikai harmonizálás (földsugárzás hatás felméréssel)
Az energetikai harmonizálás az egészségünk helyreállítása szempontjából alapvető lehet. A finomanyagi, nem anyagi részeinkben található hiányokat, túlzásokat, aránytalanságokat hivatott kiegyensúlyozni. Szükség esetén beletartozik az otthoni földsugárzások helyének és hatásainak felmérése, a korrigálás megkezdése.
     50 perc – 10 000 Ft

Párkapcsolati harmonizálás
A KolibriEnergia technikájával lehetőség van arra, hogy meglévő párokat összehangoljunk energetikailag. Ezt akkor érdemes elvégezni, ha a pár tagjai elkötelezettek egymás mellett és nyitottak arra, hogy az egymás közötti akadályozó tényezőket közösen felszámolják, és ebben készek teljesen őszintén együttműködni és hajlandók változtatni azokon a működésmódjukon, amelyek akadályozhatják a teljesség megélését a saját és közös életükben egyaránt. Meg nem értett konfliktusok, szexuális, gyermekvállalási nehézségek esetén különösen hatékony lehet a hangolás, amely elősegítheti azt is, hogy a pár tagjai képesek legyenek a saját nemiségük attribútumait magukban minél teljesebben kibontakoztatni, és tudják segíteni a párjukat is ebben a folyamatban. A párhangoláson a pár együtt van jelen, a hangolást egy női és egy férfi energetizáló végzi.
     2 főnek 2 kezelővel 80 perc – 20 000 Ft

Hangtálas kezelések (Peter Hess módszere alapján)
Egyéni 60 perces relaxációs kezelés, ahol a hangtálakat a test különböző pontjaira helyezzük. A hangtálak rezgései jótékonyan hatnak a testre és a lélekre egyaránt; jó közérzetet és ellazult állapotot hoznak létre. Relaxációs hangutazás: csoportos 60-70 perces relaxációs foglalkozás, ahol az ellazulás zeneterápiás eszközökkel, a hang rezgéseinek közvetítésével történik. Gyermekek számára: játékos kiscsoportos foglalkozásra és egyéni 30 perces relaxációs kezelésre is van lehetőség.
     30 perc – 4 000 Ft
     60 perc – 8 000 Ft
     5 alkalmas 30 perces bérlet – 18 500 Ft
     10 alkalmas 30 perces bérlet – 36 000 Ft
     5 alkalmas 60 perces bérlet – 37 000 Ft
     10 alkalmas 60 perces bérlet – 70 000 Ft