Húsvét előtt még összejöttünk páran, finomakat enni és beszélgetni: elsősorban diétákról és böjtről. Hiszen épp időszerű a nagyböjt, a közelgő fürdőruha szezon miatt a fogyókúrák, és az abszolút mindig aktuális egészségmegőrzés gyakorlati kérdéseiről is esett szó bőven.

A menü számomra ismét okozott meglepetést, ugyanis még soha nem ettem saksukát, főleg nem vegánt! 😉 Nekem annyira ízlett, hogy már alig várom a lecsószezont, hogy én is elkészítsem. Persze a leves és a gyümölcstorta is nagyon finom volt! 😋

A kisebb létszámú asztaltársaságokkal mindig mélyebbre lehet menni, hiszen több az egy főre jutó idő és figyelem. Annyi témát jártunk körül, hogy összefoglalnom is nehéz (volt, aki jegyzetelt!), beszélgettünk a teljes értékű növényi étrend mibenlétéről, ezen belül összeszedtük, hogy mitől lesz “tökéletes” egy étkezés. Szó volt a böjt és az öngyógyítás tudományos alapjairól, különböző betegségek “speciális” diétáiról, azok mindennapi életbe történő beépítéséről.

Párhuzamba állítottuk a jelenleg különösen népszerű étrendeket, és megvitattuk, hogy vajon valójában mely tápanyagcsoportok szükségesek az egészséges működéshez, különböző tanulmányok és személyes tapasztalatok tükrében.

Igazán tartalmas beszélgetés volt, köszönjük, hogy a partnereink voltatok! 🙂

Nyári táborunk: https://www.facebook.com/events/2587538311472732/ 

Benkő Margita

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás